no he doesn't always make me happy



Inspiring

tak happy bukan tak bermakna tak bahagia. cuma bukan setiap saat a couple tu akan always gelak seyum manja-manja. ada masanya aku rasa macam nak tampar & punch him in the face bila dia buat aku marah. cause it seems much easier daripada merajuk lama-lama lepastu rindu. but that's not what true love is all about. it's about belajar maafkan & lupakan kesalahan dia. tak berdendam & tak mengungkit kesalahan-kesalahan lepas setiap kali bergaduh. it's about to learn untuk cintakan dia untuk semua flaws and imperfections sebab tak ada seorang pun manusia dalam dunia ni yang sempurna. it's about belajar kenal satu sama lain & falling in love with him all over again setiap kali tenung mata dia. it's about memahami & selesaikan masalah-masalah yang timbul out of nowhere. don't run, solve it together. jangan give up bila something goes wrong. bukan mudah nak kekalkan a relationship & true love wasn't meant to be easy. but it's definately worth it. 




manga | Tumblr 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 comments:

Post a Comment

seriamelia. Powered by Blogger.

Featured Post

Do you know how can i tell when you are sad?

"Do you know how can i tell when you are sad?" How? Did you know when you are sad, you tend to smile smile a lot mo...