note to all boyfriend part 4


.couple | via Tumblr

finally, memang lah ada perempuan yang lebih cantik. lebih baik & lebih perfect dari dia yang kau boleh pilih. tapi kau kena ingat, dekat luar sana pun lebih ramai lelaki yang lagi sweet & yang nak jaga dia lebih baik dari kau . tapi dia pilih kau jugak. satu saat nanti kalau kau rasa macam nak give up dengan dia, remember when you two first met & ingat balik semua usaha kau untuk dapatkan dia dulu. so appreciate her bro, jangan hilang dia sebab ego kau,keras kepala kau. tak berbaloi seriously. jangan bila dia dah pergi dari hidup kau, baru kau nak rindu manja dia, nakal dia, weird habits of her. baru kau nak kenang semula cara dia belai rambut kau sampai buat kau khayal, cara dia usap pipi kau buat kau rasa selamat. cara dia tenung mata kau seolah-olah kau seorang lelaki yang tinggal dalam dunia ni. cara dia senyum dekat kau, bunyi suara dia bila mengantuk. macamana laju nya dia bercakap bila dia tengah membebel. gelak dia sampai merah merah muka. kau akan hilang semua tu dan lelaki lain yang akan rasa semua tu lepas ni. kau nak?




Emme.

kalau kau tak boleh buang ego kau, keras kepala kau... sama ada kau memang jenis yang pentingkan diri atau mungkin itu bermakna sayang kau pada dia tak cukup. make her feel special bro.  





0 comments:

Post a Comment

seriamelia. Powered by Blogger.

Featured Post

Do you know how can i tell when you are sad?

"Do you know how can i tell when you are sad?" How? Did you know when you are sad, you tend to smile smile a lot mo...