jumpa someone


let me tell you something yang kau dah tahu but you'll end up ignore this fact anyway when it happens to you.

 
kalau kau dah jumpa someone yang still text kau eventho kau dah stop reply tiga empat jam lepas, yang tak "oh last time aku yang last hantar text, so takpelah tunggu dia pulak hantar"

yang tengok kau beri perhatian dekat someone else sementara kau ignore dia.


yang sabar hadap semua bullshit yang kau paksa dia hadap eventho sometimes kau simply bad mood and end up lepaskan dekat dia.


kau kena sedar kan kepala & hati kau sendiri. tell them thankyou & i love you 


dan jangan pernah lepaskan deorang atau gunakan deorang just sebab kau tahu dia akan stay even apa pun yang kau buat. orang macamtu is hard to find in this shitty ass world nowdays.



tumblr autumn

satu yang kau kena ingat, bila orang macamtu muncul dalam hidup kau. kau akan end up tak hargai dia & buat macam-macam supaya dia give up. sometimes, sengaja uji hati dia sebab kau tahu. kau tahu walau apa pun dia tak akan pergi. but please don't do that.kita akan rasa nak flirt sebab that one person buat kita rasa macam semua orang nak kita. but you have to know, once dia dah pergi kau akan rasa macam lonely gila nak mati dalam dunia ni. so please, selagi dia ada dalam hidup kau. hargai dia & never take them for granted











0 comments:

Post a Comment

seriamelia. Powered by Blogger.

Featured Post

Do you know how can i tell when you are sad?

"Do you know how can i tell when you are sad?" How? Did you know when you are sad, you tend to smile smile a lot mo...