effort


Untitled 
 
come on bro.. fight for her. dia cuma nak kau usaha untuk dia. untuk ada dengan dia bila dia perlukan kau. once in a while, mulakan pagi dia dengan senyuman dengan long text message yang kau karang waktu dia tengah tidur. tell her how much she means to you or even with a simple "sayang wake up, goodmorning princess" bila dia bangun tidur. end her night with "i love you" sebab even bila dia dah pun tahu yang kau memang sayangkan dia, dia masih nak jugak dengar ayat tu berulang-ulang kali. hati dia tak ada tanda harga, tapi still ada peraturan and expectation yang kau akan sayangkan dia sampai bila-bila. yang kau akan letak dia tingkat paling atas dalam priority hidup kau. respect dia, setia dengan dia dalam relationship tu. she's your girl, jaga dia elok-elok. sebab aku yakin, lelaki-lelaki lain dekat luar sana akan beratur berebut tempat kalau tahu macamana manja nya dia, macamana nakalnya dia, macamana sweet nya dia dengan orang yang dia sayang. enough with the game dan cukuplah dengan playsafe kau tu. jangan biarkan dia menunggu hanya sebab kau tahu dia akan. one day she's going to get sick and stop chasing. one day dia akan bahagia dengan someone yang tahu nilai hati dia, nilai diri dia and you gonna regret. seeing how happy she is, kau akan nak dia semula. kau akan nak semua perhatian yang dia pernah bagi dekat kau. and it's gonna be too late




 
seriamelia. Powered by Blogger.

Featured Post

Do you know how can i tell when you are sad?

"Do you know how can i tell when you are sad?" How? Did you know when you are sad, you tend to smile smile a lot mo...