cinta & buta


KiiwyYo


"aku tak pasti aku nak kau atau tak. yang aku tahu, aku taknak orang lain dapatkan kau"

guruh bertentum dalam hati bila dengar ayat ni keluar dari mulut dia. orang lain yang dengar beria suruh kau blah konon kau deserve better. but little did they know, bila kepala dah set kau hanya nak dia dan hati dah penuh dengan sayang..

dia ucap ayat yang terang-terang kejam macamni pun, telinga kau hanya akan dengar part " aku taknak orang lain dapatkan kau" 


& part "aku tak pasti aku nak kau atau tak" tu seolah beri kau harapan yang "kemungkinan" tu masih ada.


itu kau kata cinta. itu apa orang lain kata buta.






0 comments:

Post a Comment

seriamelia. Powered by Blogger.

Featured Post

Do you know how can i tell when you are sad?

"Do you know how can i tell when you are sad?" How? Did you know when you are sad, you tend to smile smile a lot mo...