heartbreak



heartbreak
💔

benda paling worst that you can feel in your teenage years is when kau fall in love with all your heart with a fuckboy yang end up tinggalkan kau sebab orang lain.


wait no. that's not the worst part.


worst part is, kau takkan salahkan dia. diri kau yang kau akan persoalkan.



apa silap aku?

mana kurang aku?

kenapa dia, bukan aku?


baby girl do i need to tell you that it's not fair? bukan salah kau lelaki yang semalam kata dia cintakan kau separuh nyawa, harini tiba tiba dia blah for other girls. bukan salah kau sebab percayakan dia bila dia fight for your trust but end up hancurkan.


nothing hurts more dari tengok dia layan his new girl way better than he treated you. it's not your fault bila kau tiba tiba lupa macamana nak bernafas. bukan salah kau kalau dunia kau terasa gelap without him sampai orang lain kata kau bodoh pun you won't even listen.


it's not your fault for loving the guy who changed his heart.


kau akan rasa that you're not good enough for him, that's why he walk away. you gonna feel worthless but baby no, you're not. it's him. dia yang tak cukup bagus untuk kau. dan kau patut bersyukur bila dia walk away.

Goodnight

it will kill you bila tengok dia boleh bahagia dengan perempuan yang dia pilih over you and here you are, crying on your bed because the guy who completely forgot you. every single second, you gonna wish yang dia akan text or call saying that they're sorry for screwed up & how much they can't live without you.

don't you think it's so damn unfair? 

bila kita yang ditinggalkan ni ----- yang merana. yang kena struggle to move on.

Untitled

but then, all you did was crying on your bed wishing dia muncul depan mata &lap air mata kau saying everything was a dream and they're here with you now. 


it sucks bila kau kena pretend that you're happy and dah move on. kena pura-pura yang kau tak rasa macam your world is falling apart sebab taknak orang sekeliling kau risau. 

kau akan mula rasa yang kawan-kawan kau dah muak dengar kau always bercakap how much you miss him and want him back apa semua. you gonna start feeling that you're bothering your friends and start thinking that they're talking behind your back "eh perempuan ni tak reti move on ke" so kau end up pretend yang kau dah get over it and you can't even tell anyone that every night, you will wish yang kau takkan bangun dari tidur. 

kau akan harap yang kau boleh let him go as fast as he did. tapi kau tak sanggup. kau tak sanggup nak gantikan kenangan korang dengan yang baru. even when someone wants you, you gonna push him away. sebab kau tahu. kau tahu macamana sakitnya being together dengan orang yang dalam hati dia ada orang lain tapi jasad dia ada dengan kau.

even bila ada orang lain cuba fix your heart, datang bawak bandage nak rawat luka-luka kau. part of you akan rasa yang dia akan end up jadi macam that boy who left you. you're so damn afraid bila he's too nice to you because all you think is, "kita tengok lama mana it takes untuk dia finally berubah" it's so damn unfair for you and that new boy sebab just because a fuckboy screw up your world, tak bermakna kebahagiaan kau kena shut down tang tang tu jugak.
















1 comments:

  1. sharing yang menarik kak.. ooo iya kak kalau ingin tahu tentang cara membuat toko online yuukk disini saja. terimakasih.

    ReplyDelete

seriamelia. Powered by Blogger.

Featured Post

Do you know how can i tell when you are sad?

"Do you know how can i tell when you are sad?" How? Did you know when you are sad, you tend to smile smile a lot mo...